POKROVI JAŠKOV

Pri novogradnjah ali adaptacijah stanovanjskih objektov se v tlak integrirajo jaški za kanalizacijo, elektriko, vodo, itd., ki morajo omogočati enostavno odpiranje in dostop.

Pri nas izdelujemo klasične in smradotesne pokrove iz inox materialov. Pokrove lahko izdelamo po vaših merah – to pomeni, da nam sporočite raster fug keramike ali drugega tlaka, mi pa vam po vaših dimenzijah izdelamo pokov, ki je lahek za odpiranje, ker ima namesto betonskega polnila inox ploščo z ojačitvami. V tem primeru predlagamo gradbeno izdelavo nekoliko večjih jaškov, da lahko izvajalec tlakov pokrov pomika na idealno mesto in ga vgradi v betonsko ploščo sočasno s finalnim tlakom. Tako izveden pokrov postane neopazen v prostoru in  ga z lahkoto odpirajo tudi fizično šibkejše osebe.

Na trgu je večina inox pokrovov slabe kvalitete – iz pločevine 2 mm, so slabo zavarjeni in neobdelani – takšni po nekaj letih postopoma razpadejo. Naši pokrovi se izdelajo iz konstrukcijsko ustreznih pločevin (3, 4, 5 mm), zvari so ustrezno mehansko in kemično obdelani in imajo zato neomejeno življenjsko dobo.

Več o najrazličnejših možnostih pokrovov jaškov najdete na »inox pokrovi jaškov«

V primeru kakršnihkoli vprašanj in dilem nas prosim pokličite in vam bomo z veseljem predlagali tehnične rešitve in svetovali ustrezen postopek izvedbe in izdelek…

Reference: Pivovarna Laško, Trgovski centri Spar, servisi Petrol, stanovanjske hiše, itd...

iv

 Spodnja Rečica 81a
SI-3270 Laško
SLOVENIJA

t +386 3 734 5000
f +386 3 734 5009

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 Katalog pokrovi
(Pdf, 3.1 MB)

 Tehnični katalog - pokrovi
(Pdf, 1.8 MB)

Tabela izvedb pokrovov
(Pdf, 19.6 KB)