REŠETKE SVETLOBNIH OKEN

Pri projektiranju objekta v prostor se lahko pojavijo vkopani kletni prostori brez dnevne svetlobe. To pogosto lahko spremenite in s tem pridobite svetel bolj uporaben prostor.

V fazi projektiranja in izvajanja gradbenih del ocenite, katero mesto je primerno za izvedbo jaška z oknom. Pri nas vam lahko izvedemo finalno gotov svetlobni jašek v celoti - v delavnici izdelamo ohišje in ga pritrdimo na objekt, rešetko pa vstavite po končanih finalnih delih. Prednost takšne izvedbe je v hitri in enostavni izvedbi, konstrukcijski trdnosti in že gotovi finalni obdelavi izdelka.

Lahko pa na že vgrajen jašek izdelamo in vgradimo okvir (z odmikom za fasado) z rešetko.

Ohišje svetlobnih jaškov je lahko iz inox AISI 304 ali vročecinkanega jekla, okvirji so iz inox AISI 304, rešetke pa iz inox AISI 304 ali poliesterske – sive barve

V VEDNOST: V praksi pogosto saniramo slabo vgrajene tanke pocinkane rešetke jaškov z poliestrskimi rešetkami. Zaradi konstrukcijske šibkosti ohišja in komprimiranja nasutja postanejo stene deformirane in sicer šibke rešetke sploh ne nasedajo. Pri tovrstni sanaciji najprej porežemo zgornji rob obstoječega okvirja rešetke, nato vgradimo naš kompakten, estetsko dovršen okvir z rešetko - spodaj pa še vedno ostanejo deformirane stene.

V primeru kakršnihkoli vprašanj in dilem nas prosim pokličite in z veseljem vam bomo  predlagali tehnične rešitve in svetovali ustrezen postopek izvedbe in izdelke…

iv

 Spodnja Rečica 81a
SI-3270 Laško
SLOVENIJA

t +386 3 734 5000
f +386 3 734 5009

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.