STOPNIŠČNE KONSTRUKCIJE

Več etažne hiše ali stanovanja potrebujejo med etažami stopnice. Te so lahko betonske ali jeklene finalno obdelane konstrukcije, lahko pa so estetsko oblikovana uporabna skulptura in tako pozitivno prispevajo k estetskemu izgledu vašega doma.

Kadar gre zgolj za nosilno konstrukcijo, ki nazadnje po obdelavah ne bo vidna, je pomembna le konstrukcijska trdnost in pravilno konstruiranje za doseganje ustreznega končnega stanja.

V kolikor želite imeti stopnice kot uporabno estetsko skulpturo – del opreme, je potrebno o tem razmišljati že v fazi projektiranja in oblikovanja. Lahko vam na osnovi vaših načrtov izvedemo kvalitetno in estetsko konstrukcijo stopnišča, če želite pa vam lahko na osnovi vaše ideje z našimi izkušnjami pomagamo poiskati ustrezno rešitev stopnišča vključno z ograjami in nastopnimi površinami.

Pri nas izdelujemo konstrukcije estetsko oblikovanih stopnic pretežno iz materialov inox AISI 304 satinirano, lahko pa vam izdelamo tudi jeklene prašno barvane.

V primeru kakršnihkoli vprašanj in dilem nas prosim pokličite in z veseljem vam bomo  predlagali tehnične rešitve in svetovali ustrezen postopek izvedbe in izdelke…

Reference: uprava Zagožen Žalec, Inoxvrbovšek Laško, stanovanjske hiše, itd…

iv

 Spodnja Rečica 81a
SI-3270 Laško
SLOVENIJA

t +386 3 734 5000
f +386 3 734 5009

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.