Industrija

Osnovni namen vsakega podjetja je ustvarjanje dodane vrednosti s prodajo storitev ali proizvodov. Za zagotovitev navedenega pa so potrebni predvsem sodobni tehnološki procesi in proizvodnja, kar omogoča vrhunska tehnološka oprema.

Naše podjetje že vrsto let vgrajuje zahtevno tehnološko opremo tujih proizvajalcev v proizvodne obrate, poleg tega pa tudi proizvajamo precejšnji del spremljevalne tehnološke opreme in izvajamo industrijske strojne inštalacije iz inox materialov…

Vgradnjo nove opreme vključuje transport in montažo, kar ni enostaven postopek – najprej je potrebno temeljito proučiti navodila in raznovrstne specifiko opreme in pogojev na objektu. Nato pa določiti natančen načrt transporta in montaže z vključenimi rednimi in izrednimi razmerami in imeti pripravljene tudi dobre rezervne rešitve v kolikor kaj ne gre po planu.

Neobhodne so tudi usklajene tehnično podprte ekipe monterjev z izkušnjami, univerzalnim znanjem, zanesljivostjo in dobrim vodenjem. V nasprotnem primeru lahko pride do poškodb izdelkov in posledično prekinitev garancij proizvajalcev opreme, kar običajno povzroči večjo materialno škodo in izgubo časa. Zagovarjamo teorijo, da se malenkost večji vložek v dobrega izvajalca in kvalitetne izdelke na začetku dolgoročno bogato obrestuje skozi stroške, ki bi jih sicer imeli z moteno proizvodnjo in dodatnim vzdrževanjem skozi desetletja uporabe.

Predlagamo, da si ogledate naš asortima najpogostejših elementov industrijske opreme, v kolikor pa iščete kaj drugega, vam bomo z veseljem ustregli in izvedli po vašem predogu.

Naši prvi vgrajeni izdelki so stari že skoraj 30 let in večina še vedno brezhibno deluje. Delajo ji naši izkušeni mojstri po najsodobnejših tehnoloških postopkih, iz visoko-kakovostnih materialov,  zato smo po končanih montažah pogosto deležni pohval in nikoli reklamacij…