inoxvrbovsek sq certifika

Podjetje

Inoxvrbovšek d.o.o. je zasebno družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1983, z do 20 zaposlenimi in deluje v lastnem sodobno opremljenem proizvodno-poslovnem objektu v Laškem.

Razpolagamo z ustrezno tehnološko opremo, znanjem in specializiranimi kadri, tako da razvijamo, izdelujemo in montiramo tako enostavne - majhne izdelke kot tudi najzahtevnejše projekte, kar potrjujejo številne reference in zadovoljni naročniki.

Delali smo v jedrski elektrarni, operacijski sobi, tovarni smodnika, pražarni kave, pivovarni, vodarni, čistilni napravi, opremili luksuzne hotele, bazene, navtične objekte, hiše… Razvili smo več lastnih tipskih izdelkov, sodelujemo pa tudi s priznanimi arhitekti pri projektiranju pri izvedbi nekaterih tehnično najzahtevnejših inox-steklo izdelkov v Sloveniji.

Zadnja leta se poleg inox-steklo ambientalne opreme, orientiramo predvsem na ekološke programe - opremo objektov za pripravo pitne vode, opremo naprav za čiščenje komunalnih odpadnih voda in urbano opremo

Glede na dolgoletne izkušnje in visoko-specializirane kadre menimo, da je naša največja prednost v razvoju, hitri prilagodljivosti in kvaliteti izdelka oz. storitve, saj se detajlno posvetimo vsakemu naročilu in predlagamo strokovno najustreznejše rešitve za izvedbo.

Naš cilj je skrbeti za odličnost storitev in izdelkov, poskrbeti za zadovoljstvo naročnikov, širiti ponudbo svojih izdelkov in storitev ter slediti najmodernejšim svetovnim smernicam, rešitvam in zahtevam.

Zdene Vrbovšek

PODATKI O PODJETJU:

Firma družbe: INOXVRBOVŠEK, projektiranje, svetovanje, proizvodnja kovinskih izdelkov, d.o.o.

ID št. za DDV: SI38261294

Matična št.: 3584941

Davčni zavezanec: DA

Zavezanec za DDV: DA

Vpis v sodni register: Okrožno sodišče v Celju. Reg.št.vložka: 2009/20238 Okrožno sodišče Celje

Številka obrtnega dovoljenja: 103092/MP30-1-77/2012 (Sklep o vpisu v obrtni register)

Številka vpisa v register: 103092

TRR pri SKB BANKA d.d.: SI56 0311 8100 0994 016

TRR pri ABANKA d.d.: SI56 0510 0801 5071 076

PRITOŽBE IN SPORI

INOXVRBOVŠEK D.O.O. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po najboljših močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostavitve učinkovitega sistema obravnavanja pritožb. Pritožba se odda preko e-poštnega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pisno na naslov Inoxvrbovšek d.o.o.,Spodnja Rečica 81a, 3270 Laško. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Če ponudnik ne ugodi kupčevi pritožbi, ga obvesti o razlogih za zavrnitev pritožbe in poduči o možnostih nadaljnjega reševanje spora.

IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

V primeru, da kupec/potrošnik ni zadovoljen z rešitvijo pritožbe lahko:

1. v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošnikih sporov (v nadaljevanju: ZlsRPS) vloži pobudo za začetek postopka izvensodnega reševanja konkretnega potrošniškega spora pri Evropskem centru za reševanje sporov (v nadaljevanju: ECDR), mat.št. 6108890000, s sedežem v Ljubljani, Tomšičeva ulica 6, ki ga ponudnik priznava kot pristojnega izvajalca za reševanje potrošniških sporov. ECDR je pri Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo RS (v nadaljevanju: MGRT) registriran kot izvajalec izvensodnega reševanja potrošniških sporov in bo t.i. posredovalno-razsojevalni postopek (kombinacija mediacije in arbitraže), za katerega se je odločil ponudnik, izvajal v skladu s Pravili ECDR o postopkih izvensodnega reševanja potrošniških sporov, ki so objavljeni na spletni strani www.ecdr.si.

Pobuda za začetek postopka se vloži na obrazcu, ki je v elektronski obliki dostopen na spletni strani www.ecdr.si ali v papirni obliki na sedežu ECDR. Postopke izvensodnega reševanja potrošniških sporov vodijo nevtralni strokovnjaki, akreditirani pri ECDR, ki izpolnjujejo pogoje, predpisane z ZlsRPS in so vpisani v register izvajalcev pri MGRT.

Ponudnik v skladu z ZlsRPS objavlja tudi elektronsko povezavo na evropsko platformo za spletno reševanje potrošniških sporov:
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

2. vloži tožbo pri pristojnem sodišču po stalnem prebivališču kupca.

iv

 Spodnja Rečica 81a
SI-3270 Laško
SLOVENIJA

t +386 3 734 5000
f +386 3 734 5009

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.