inoxvrbovsek sq certifika

Urbano

Urejenost in urbana oprema kraja govori o stopnji kulture in kulturne ozaveščenosti kraja in njegovih prebivalcev. V današnjih časih je vse bolj pomembno dati kraju v katerem živimo funkcionalne, varne, enostavne in estetske javne objekte oz. njihove sestavne dele.

Pri nas izdelujemo precej proizvodov za javne objekte iz kombinacij stekla, jekla, lesa in inox materialov, za zagotavljanje vseh zgoraj naštetih pozitivnih lastnosti.

Naši proizvodi so izdelani skrbno načrtovani in premišljeni, da dolgoročno delujejo, kvalitetno in enostavno in so pretežno iz inox materialov, zato načeloma ne potrebujejo nobenega vzdrževanja, kar nudi zadovoljstvo tako uporabnikom naših proizvodov, kot tudi nam. Zagovarjamo teorijo, da se malenkost večji vložek v kvaliteto na začetku dolgoročno bogato obrestuje skozi stroške, ki bi jih sicer imeli z vzdrževanjem skozi desetletja uporabe.

V podjetju Inoxvrbovšek proizvajamo veliko urbane opreme projektno – po načrtih arhitektov. Predlagamo, da si ogledate pogost prodajni program naših vrhunskih izdelkov, v primeru da pa česa ne najdete v prodajnem programu, nas prosimo kontaktirajte in proizvod bomo razvili skupaj po vaši skici ali zgolj ideji in izdelali in izvedli z visoko strokovnostjo in zanesljivostjo.

Naši prvi vgrajeni izdelki so stari že skoraj 30 let in večina še vedno brezhibno deluje. Delajo ji naši izkušeni mojstri po najsodobnejših tehnoloških postopkih, iz visoko-kakovostnih materialov,  zato smo po končanih montažah pogosto deležni pohval in nikoli reklamacij…